Stöpler zoekt gedreven professionals

Werken bij Stöpler betekent kiezen voor een uitdagende en veeleisende baan.
Bezig zijn met werk dat ertoe doet in een zorg gerelateerde omgeving om zo bij te dragen aan het succes van Stöpler. Deze houding moet medewerkers in spe op het lijf geschreven zijn. 
 

Stöpler Instrumenten& Apparaten is een distributeur van medische instrumenten, apparaten en disposables en toeleverancier voor ziekenhuizen en klinieken. Stöpler heeft vestigingen in Nederland, België en Luxemburg. Stöpler Nederland is gevestigd in Utrecht-Leidsche Rijn en voor de afdeling Veterinaire Endoscopie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

 

Productspecialist Veterinaire Endoscopie België
(40 uur per week)

 

In deze zelfstandige functie draag je als productspecialist Veterinaire Endoscopie bij aan het realiseren van de verkoopdoelstellingen van de productgroep Veterinair. Voor het merk KARL STORZ is Stöpler in de Benelux de exclusieve dealer en op zoek naar een enthousiaste collega.

Het verder uitbouwen en onderhouden van een relevant relatienetwerk en het identificeren van kansen in de Belgische markt zijn cruciaal voor het succesvol zijn in deze functie. Tijdens klantenbezoeken geef je productdemonstraties, help je de klanten een keus te maken in de aanschaf van endoscopie voor hun praktijk en ondersteun je de klant tijdens het gebruik van materiaal in de operatiekamer na aanschaf. Je wordt verwacht deel te nemen aan beurzen en congressen. Kortom, je neemt je klant aan de hand mee in het endoscopische proces. Jouw commerciële vaardigheden, het juiste advies en jouw doorzettingsvermogen resulteren in opdrachten.

 

Tot de belangrijkste verantwoordelijkheden behoren:

 • Onderhouden van nauwe contacten met je klanten, zoals dierenartsen, specialisten en Key Opinion Leaders in heel België.
 • Realiseren van de omzet/marge, gerelateerd aan een afgesproken target.
 • Identificeren en benutten van kansen in de markt.
 • Geven van productvoorlichting aan dierenartsen en dierenartsassistenten.
 • Regelmatig vertegenwoordigen van Stöpler op congressen/beurzen en workshops.
 • Ontwikkelen en uitdragen van expertise in specifiek productsegment / specialisme binnen de veterinaire endoscopie.
 • Opstellen van rapportages en werken in teamverband.Je beschikt over de volgende achtergrond en kwaliteiten:

 • Afgeronde HBO-opleiding in een veterinaire (commerciële) richting.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een sales functie, gerelateerd aan de veterinaire markt is een pré.
 • Een goede beheersing, zowel in woord als geschrift, van de Franse, Vlaamse en Nederlandse taal.
 • Woonachtig in België.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren en bent goed in het stellen van prioriteiten.
 • Je bent positief, flexibel, dienstverlenend en klantgericht ingesteld. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

 

Wij bieden je: 

Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie in een dynamische en groeiende organisatie (met een open en informele bedrijfscultuur), waar je samenwerkt met enthousiaste en professionele collega’s.  Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden en een salaris dat past bij je ervaring/opleiding. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van (bedrijfs-) opleidingen. Elk jaar een cursus bij de leverancier Karl Storz is een onderdeel van je opleiding

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlotte Pfauth, Productspecialist Veterinaire Endoscopie, Telefoonnummer: +31 (0)6-52013383. 

Je reactie, graag voorzien van C.V. en beschikbaarheid, kun je richten aan Stöpler Instrumenten & Apparaten B.V., t.a.v. Irene Lantinga, HR Manager, Postbus  2445, 3500 GK, Utrecht of e-mail:  hr@stopler.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

                


 

Voor de productgroep Endoscopie, voor de regio west / midden Nederland, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte

 

Field Manager Endoscopie
(40 uur per week)

 

In deze zelfstandige functie draag je als commercieel senior bij aan het realiseren van de verkoopdoelstellingen van de productgroep Endoscopie. Het verder uitbouwen en onderhouden van een relevant relatienetwerk en het identificeren van kansen in de markt zijn cruciaal voor het succesvol zijn in deze functie. Daarnaast maakt het initiëren, coördineren van trainingen & opleidingen voor gebruikers een wezenlijk onderdeel uit van de functie. Je commerciële vaardigheden, het juiste advies en jouw doorzettingsvermogen resulteren in opdrachten. Je rapporteert direct aan de Commercieel Manager Endoscopie.

 

Tot de belangrijkste verantwoordelijkheden behoren:

 • Realiseren van de gebudgetteerde omzet/marge in regio en van de eigen productgroep categorie.
 • Identificeren en benutten van kansen in de markt.
 • Onderhouden van nauwe contacten met beïnvloeders en besluitvormers bij klanten, zoals specialisten, inkopers en budgethouders.
 • Ondersteunen bij grote offerte/tender trajecten.
 • Trainen van gebruikers en verrichten van overige aftersalesactiviteiten.
 • Initiëren, coördineren van trainingen & opleidingen voor gebruikers (artsen, verpleegkundigen en technici).
 • Regelmatig vertegenwoordigen van Stöpler op congressen.
 • Ontwikkelen en uitdragen van expertise in specifiek productsegment / specialisme binnen Endoscopie o.a. Imaging Technology.
 • Mede opstellen van landelijke rapportages & budgetten.

 

Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • Een opleiding op HBO-niveau.
 • Enige jaren werkervaring in een sales functie in endoscopie of aanverwante productcategorie is een vereiste.
 • Proactief, gedreven en gaat uitdagingen graag aan.
 • Je bent van nature een teamspeler die anderen gemotiveerd in beweging krijgt.
 • In het bezit van het rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in de regio west /midden Nederland.

 

Wij bieden je:

Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie in een dynamische en groeiende organisatie (met een open en informele bedrijfscultuur), waar je samenwerkt met enthousiaste en professionele collega’s. Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden en een salaris dat past bij je ervaring. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van (bedrijfs-) opleidingen.

Zoek je een functie met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen ideeën dan raden we je aan bij ons te solliciteren. Voor inhoudelijke informatie over bovenstaande vacature kun je contact opnemen met Eric Knuiman, Commercieel Manager Endoscopie, telefoon +31 (0)621848138.

Je reactie, graag voorzien van C.V. en beschikbaarheid, kun je richten aan
Stöpler Instrumenten & Apparaten B.V., t.a.v. Irene Lantinga, HR Manager, Postbus  2445,
3500 GK, Utrecht of e-mail:  hr@stopler.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Voor wie zich op zijn plek weet in deze bedrijfscultuur heeft Stöpler regelmatig vacatures op diverse vakgebieden binnen de verschillende businessunits en overige afdelingen. De functies variëren van verkoop en advisering tot technisch onderhoud verrichten bij afnemers op locatie.

 

Daarbij gaat het altijd om méér dan een product of dienst leveren. Meedenken, adviseren, betrokken zijn en nazorg bieden, is wat de klant van Stöpler verwacht en wat Stöpler verwacht van gedreven professionals die de weg weten in medische instellingen.

 

Wachten tot er vacatures zijn, is niet noodzakelijk. Open sollicitaties zijn altijd welkom.