Stöpler zoekt gedreven professionals

Werken bij Stöpler betekent kiezen voor een uitdagende en veeleisende baan.
Bezig zijn met werk dat ertoe doet in een zorg gerelateerde omgeving om zo bij te dragen aan het succes van Stöpler. Deze houding moet medewerkers in spe op het lijf geschreven zijn. 
 

Stöpler is distributeur van medische instrumenten, apparaten en disposables voor ziekenhuizen en klinieken. Stöpler heeft vestigingen in Nederland, België en Luxemburg. Stöpler Nederland is gevestigd in Utrecht-Leidsche Rijn.

Voor diverse divisies binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar gedreven professionals


 

Stöpler Instrumenten & Apparaten is distributeur van medische instrumenten, apparaten en disposables en toeleverancier voor ziekenhuizen en klinieken. Stöpler heeft vestigingen in Nederland, België en Luxemburg. Stöpler Nederland is gevestigd in Utrecht-Leidsche Rijn.

 

Wij zijn voor de productgroep Endoscopie, voor de regio midden /oost Nederland, op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte

  

Productspecialist Endoscopie Karl Storz
(40 uur per week)

 
In deze zelfstandige functie draag je als commercieel medewerker buitendienst bij aan het realiseren van de verkoopdoelstellingen van de productgroep Endoscopie met de focus op "Upper” (KNO, Anesthesie, Neuro, Thorax en Plastisch). Het verder uitbouwen en onderhouden van een relevant relatienetwerk en het identificeren van kansen in de markt zijn cruciaal voor het succesvol zijn in deze functie. Daarnaast maakt het initiëren en uitvoeren van productdemonstraties en geven van service een wezenlijk onderdeel uit van de functie. Je commerciële vaardigheden, het juiste advies en jouw doorzettingsvermogen resulteren in opdrachten. Je rapporteert direct aan de Sales Manager Endoscopie.

 

Tot de belangrijkste verantwoordelijkheden behoren:

 • Realiseren van de omzet/marge gerelateerd aan een afgesproken target
 • Identificeren en benutten van kansen in de markt
 • Geven van productvoorlichting aan artsen, verpleegkundigen en technici
 • Onderhouden van nauwe contacten met beïnvloeders en besluitvormers bij klanten, zoals specialisten, inkopers en budgethouders.
 • Trainen van gebruikers en verrichten van overige aftersalesactiviteiten.
 • Regelmatig vertegenwoordigen van Stöpler op congressen.
 • Ontwikkelen en uitdragen van expertise in specifiek productsegment/ specialisme binnen Endoscopie
 • Opstellen van rapportages

Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • Een opleiding op HBO-niveau.
 • 4 tot 6 jaar werkervaring in het vakgebied Endoscopie / Chirurgisch is een pré.
 • Proactief, gedreven en gaat uitdagingen graag aan.
 • In het bezit van het rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in de regio midden /oost Nederland.

 

Wij bieden je:

Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie in een dynamische en groeiende organisatie (met een open en informele bedrijfscultuur), waar je samenwerkt met enthousiaste en professionele collega’s. Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden en een salaris dat past bij je ervaring. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van (bedrijfs-) opleidingen.

Zoek je een functie met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen ideeën dan raden we je aan bij ons te solliciteren. Voor inhoudelijke informatie over bovenstaande vacature kun je contact opnemen met Bart van Liebergen, Directeur, telefoon +31 (0)651826041.

Je reactie, graag voorzien van C.V., kun je richten aan Stöpler Instrumenten & Apparaten B.V., t.a.v. Irene Lantinga, HR Manager, Postbus 2445, 3500 GK, Utrecht of e-mail:  hr@stopler.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.